Over mij

Hoe het begon

Ik weet het nog goed...
Het was 2004 en ik stond met mijn ouders op de camping in Frankrijk. Mijn moeder had vanuit huis een pakketje met plastic kralen meegenomen, wat een succes! De meest kleurige armbanden werden gecreëerd en vol enthousiasme zat ik aan het looppad, te wachten totdat iemand mijn armbanden voor €0,50 zou kopen. Geen mens die deze goedkoop uitziende armbanden wilde kopen natuurlijk ;-)

Door de jaren heen kreeg ik de smaak te pakken. Ik knipte oude kettingen van mijn moeder en mij kapot en probeerde daar iets leuks van te maken, zonder het idee te hebben om deze te verkopen. Inmiddels had ik door het verzamelen van kralen en attributen een groot bureau op zolder ingepikt. Ik leerde mijzelf technieken aan en repareerde kapotte sieraden voor vrienden/familie.

In het najaar van 2011 las ik in het plaatselijke suffertje een advertentie voor een sieradencursus. 6 Weken lang ging ik elke week een nieuw sieraad maken, ontzettend leuk!! Hier heb ik bepaalde technieken nog beter onder de knie gekregen.

Hierbij enkele resultaten van de cursus:

                


Het begin van Jewels United

Toen ik in 2014 naar Zoetermeer verhuisde was dit een mooie stap om te zeggen: '..en nu ga ik er meer mee doen'. Een tweede slaapkamer werd omgetoverd tot een 'hobbykamer'. Een bureau om aan te knutselen en één voorraadkast werden er al snel twee.

'Maar hoe nu verder?'
Op een zonnige dag, op een terrasje met een wijntje in de hand (werkt altijd) besloot ik dat ik over moest gaan tot actie. Dat kost nog wat tijd! Samen met mijn vriend bedachten we de naam 'Jewels United'. Een sieraad moet kloppen bij het geheel: het is een aanvulling op je kleding/uitstraling/mood, het moet bij je passen.

Ik heb mij gestort op het inkopen van sieraden. Inmiddels heb ik het pakketje plastic kralen aan de kant gelegd (gek genoeg verkocht dat niet ;-)) en een mooie voorraad DQ (Designer Quality) materialen
ingekocht. Om mijn verkoop meer 'shine' te geven, heb ik een logo laten ontwerpen en heb ik (met een beetje hulp van mijn zwager) deze website gemaakt.

      
Leer aftekenen                       'Mijn' plekje


Naast mijn fulltime job is het heerlijk om even niet achter een beeldscherm te kruipen en lekker met mijn handen bezig te zijn.


Ik ben er klaar voor om voor iedereen een passende armband te maken!!! Voor ieder wat wils.Tips/vragen/opmerkingen? Je kunt mij altijd bereiken op: info@jewelsunited.nl 


Hopelijk tot snel!


Liefs,

Mijke